Annie Sloan Wall paint ™ (2,5 liter)

 

Op deze pagina vind u de muurverfen van Annie Sloan Chalk Paint

Formaten en verbruik
- bussen van 2,5 liter (circa 36 m2)
- testers van 100 ml (circa 1,4 m2)
 

Extra informatie:
- loodvrij
- nagenoeg geurloos,
- EU goedkeuring voor 'speelgoed' dus ook in kinderkamers te gebruiken.
 

-----------------------------------

 

 Wall Paint van Annie Sloan. Annie Sloan zegt hier zelf over:

wall paint annie sloan“Mijn nieuwe Wall Paint is ongelooflijk sterk: het is duurzaam, afwasbaar en schrobbaar. Ik ontwierp het voor de zogenaamde ‘high traffic gebieden’ in huis. Het is ideaal voor keukenmuren, badkamers, gangen en trappen. Mijn decoratieve verf, Chalk Paint™, is niet altijd opgewassen tegen slijtage door het drukke gezinsleven, plakvingers en natte honden. Wall Paint is dat wel en is hiermee een perfecte aanvulling op Chalk Paint™.

Net zoals Chalk Paint™ is Wall Paint een verf op waterbasis die goed dekt. Ik heb er voor gezorgd dat de muurverf rijk is aan kwalitatieve pigmenten, zodat je een goede dekking krijgt en een weelderige diepe kleur met elke kwaststreek die je maakt. Net als Chalk Paint™ is Wall Paint sneldrogend en heeft een zachte matte afwerking met een vleugje glans. Geen spetters en geen gedoe.

Mijn nieuwe verf kun je net zo gemakkelijk met een roller als met een kwast aanbrengen; beiden geven een hoogwaardige afwerking”.

Wall Paint is verkrijgbaar in blikken van 2,5 liter en testpotjes van 100 ml, in 10 kleuren: Old White, Aubusson, Graphite, Duck Egg Blue, Original, Old Ochre, Paris Grey, Country Grey, Versailles en French Linen.

per pagina
 • Emperor silk
  Emperor silk

  Annie Sloan Wall Paint Emperor silk, de muurverf die u makkelijk zonder spetters kunt aanbrengen en afneembaar is zodat u het in iedere ruimte in huis kunt gebruiken.

  € 69,95
 • Napoleonic Bleu
  Napoleonic Bleu

  Annie Sloan Wall de muurverf die u makkelijk zonder spetters kunt aanbrengen en afneembaar is zodat u het in iedere ruimte in huis kunt gebruiken.

  € 69,95
 • Provence
  Provence

  Annie Sloan Wall Paint de muurverf die u makkelijk zonder spetters kunt aanbrengen en afneembaar is zodat u het in iedere ruimte in huis kunt gebruiken. Bij Gustaviaans Vintage Homestyle te verkrijgen

  € 69,95
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Gustaviaans Vintage Homestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel