Algemene Voorwaarden

Prijzen


De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd aan de prijs die geldt op de besteldatum. Mocht de prijs worden aangepast op de dag van de bestelling wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht alvorens er tot verzending wordt overgegaan.

Afwijkingen


De werkelijk kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto.


Verzendkosten


Alle producten worden verzonden volgens de TNT-post geldende tarieven. Gusta-Viaans is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten tijdens het transport. De verzendkosten worden nader bepaald bij afrekening. In de bevestigingsmail van uw order staan de juiste verzendkosten.

* Voor bestellingen buiten Nederland gelden andere tarieven. U kunt deze bij ons opvragen

Levertijden


Wij leveren de producten binnen 3-5 werkdagen op het gewenste adres. Wij gaan over tot verzending mits het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Producten zijn uit voorraad leverbaar. Indien producten tijdelijk niet leverbaar zijn kun je je e-mailadres of telefoonnummer met het gewenste product aan ons doorgeven. Indien het product opnieuw bestelbaar is houden we je op de hoogte.


Ruilen of retourneren van uw bestelling


Ben je niet tevreden of wil je omruilen, dan geldt bij ons de regel: niet goed = geld terug! Je hebt er recht op een besteld product binnen zeven werkdagen aan ons retour te sturen, mits onbeschadigd en in oorspronkelijke staat.
Teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven Na ontvangst zullen we het produkt controleren en, indien onbeschadigd uw geld binnen 30 dagen terug storten. .

LET OP: Als een artikel beschadigd raakt tijdens transport dient de klant zelf contact op te nemen
met de klantenservice van TNT Post binnen 1 week na aankomst. Dit zijn de voorschriften van TNT Post.Annulering


De klant heeft de mogelijkheid om een bestelling te annuleren zonder opgegeven reden. Dit kan via de mail, binnen 7 werkdagen na bestelling. Mocht Gusta-viaans binnen 7 werkdagen geen betaling hebben ontvangen, dan vervalt automatisch de reservering tot kopen.

Heb je nog vragen en opmerkingen dan kun je altijd bij ons terecht gustaviaans@hotmail.com

Algemene voorwaarden - Gusta-viaans, jan 2011

PRIVAGY & AVG WET

Wij verkopen jouw informatie nooit door aan derde partijen voor marketingdoeleinden.

Gustaviaans vintage homestyle verzamelt persoonlijke informatie zijnde naam, adres, telefoonnummer en mailadres op verschillende manieren wanneer je een order plaatst of wanneer jij je registreert voor diensten aangeboden door Gustaviaans vintage homestyle.

Gustaviaans vintage homestyle voldoet volledig aan de AVG wet als Verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).Voor meer informatie zie Privacy en AVG wet op onze site.
Gustaviaans vintage homestyle bewaart maximaal tot 5 jaar na aankoop ordergegevens ivm Belastingwetgeving.

Voor online klachten mbt Privacy en AVG wetgeving kunt U zich richten tot gustaviaans@hotmail.com. Wij streven binnen 4 weken deze klacht te verwerken .

BESCHERMING VAN JOUW PERSOONLIJKE INFORMATIE

Gustaviaans vintage Homestyle doet zoveel als mogelijk om de veiligheid, integriteit en privacy van door je aan ons verstrekte informatie te waarborgen. Wanneer je een bestelling plaatst of jouw account informatie benaderd gebruiken wij Secure Socket Layer (SSL) encryptie om deze informatie te beschermen van oneigenlijk gebruik. Daarnaast doen wij zoveel als mogelijk om ervoor te zorgen dat de partijen met wie wij samenwerken en waarmee wij jouw gegevens delen dezelfde maatstaven hanteren en werken volgens de AVG wet.Gustaviaans vintage homestyle staat er niet voor in dat de beveiliging onder alle omstandigheden doeltreffend is. Gustaviaans Vintage homestyle zal zich inspannen dat de beveiliging zal voldoen aan een niveau dat, gelet op de stand van de techniek, de gevoeligheid van de persoonsgegevens en de aan het treffen van de beveiliging verbonden kosten, niet onredelijk is.

NIEUWSBRIEF email communicatie

Wij hanteren een afmeld-beleid wanneer het gaat om communicatie via email. Wanneer jij je registreert via Gustaviaans vintage homestyle dan heb je de mogelijkheid om je af te melden voor inschrijving in ons emailbestand. Het doel van de inschrijving is om informatie te verzamelen om het voor jou mogelijk te maken up-to-date informatie en productaanbiedingen te ontvangen van ons.

Door te abonneren op onze nieuwsbrief geeft je toestemming om communicatie van ons via email te ontvangen. Echter, elke keer wanneer wij hierna contact met je opnemen via email wordt je de mogelijkheid geboden om je af te melden van deze service door middel van het klikken op de afmeld knop onder aan de email. Daarnaast je jezelf afmelden door een email te sturen naar gustaviaans@hotmail.com of stuur ons een schriftelijk verzoek per post.

Abonnees van onze nieuwsbrief ontvangen email meldingen voor nieuwe workshops.

Wij verkopen jouw informatie nooit door aan derde partijen voor marketingdoeleinden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Gustaviaans Vintage Homestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel