Algemene Voorwaarden

Prijzen


De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd aan de prijs die geldt op de besteldatum. Mocht de prijs worden aangepast op de dag van de bestelling wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht alvorens er tot verzending wordt overgegaan.

Afwijkingen


De werkelijk kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto.


Verzendkosten


Alle producten worden verzonden volgens de TNT-post geldende tarieven. Gusta-Viaans is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten tijdens het transport. De verzendkosten worden nader bepaald bij afrekening. In de bevestigingsmail van uw order staan de juiste verzendkosten.


Levertijden


Wij leveren de producten binnen 3-5 werkdagen op het gewenste adres. Wij gaan over tot verzending mits het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Producten zijn uit voorraad leverbaar. Indien producten tijdelijk niet leverbaar zijn kun je je e-mailadres of telefoonnummer met het gewenste product aan ons doorgeven. Indien het product opnieuw bestelbaar is houden we je op de hoogte.


Ruilen of retourneren van uw bestelling


Ben je niet tevreden of wil je omruilen, dan geldt bij ons de regel: niet goed = geld terug! Je hebt er recht op een besteld product binnen zeven werkdagen aan ons retour te sturen, mits onbeschadigd en in oorspronkelijke staat.
Teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven Na ontvangst zullen we het produkt controleren en, indien onbeschadigd uw geld binnen 30 dagen terug storten. .

LET OP: Als een artikel beschadigd raakt tijdens transport dient de klant zelf contact op te nemen
met de klantenservice van TNT Post binnen 1 week na aankomst. Dit zijn de voorschriften van TNT Post.Annulering


De klant heeft de mogelijkheid om een bestelling te annuleren zonder opgegeven reden. Dit kan via de mail, binnen 7 werkdagen na bestelling. Mocht Gusta-viaans binnen 7 werkdagen geen betaling hebben ontvangen, dan vervalt automatisch de reservering tot kopen.

Heb je nog vragen en opmerkingen dan kun je altijd bij ons terecht gustaviaans@hotmail.com

Algemene voorwaarden - Gusta-viaans, jan 2011
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Gastenboek

  • 01-02-2018 - Net verf gehaald om een kast op te knappen!! Weer...  lees meer
  • 01-12-2017 - Ben vandaag bij jullie in de winkel geweest. Kast en...  lees meer
  • 14-11-2017 - Hallo Viana,

    Ik heb een vraagje over het schilderen van...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2018 gustaviaans vintage homestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel