Fusion ™ Mineralen Acrylaat

 

 

 

 

 

Fusion Mineral Paint 

Matte glans - Ingebouwde beschermlaag – Uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid – Milieuvriendelijk.

De Canadese fabrikant van Fusion™, Homestead House Paint Company, maakt al 25 jaar milieuvriendelijke acrylverf, ook voor meubels. Na 25 jaar van aanpassen en bijsturen, ontwikkelden ze met Fusion™ een unieke formule.

Een spectaculair duurzame meubelverf: uitzonderlijke goede hechting, eenvoudig aan te brengen na minimaal schuurwerk vooraf, zeer milieuvriendelijke samenstelling, laag aan VOS.

Fusion™ is een 100% acrylverf met matte glans, vraagt slechts minimale voorbereiding en geen beschermlaag zoals wax of vernis!

De droogtijd van Fusion™ is ongeveer 2u. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is het nog niet uitgehard. De uitharding van Fusion™ duurt ongeveer 21 dagen. Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid en waterbestendigheid ongeëvenaard, zonder dat een beschermlaag nodig is!

Wat is die minimale voorbereiding? Ontvet de ondergrond goed. Als je ondergrond glanzend is, neem dan 5 minuutjes tijd om de glans te breken met een schuurpapier. Dit geeft de verf meer grip om zich goed aan de ondergrond te kunnen hechten. Dit betekent niet dat je een halve dag met een schuurmachine aan de slag moet. Gewoon even de ondergrond ontvetten en dan even de tijd nemen om over het hele oppervlak te gaan met een schuurpapier nr 150-220.

Bij deze verf komt ook een prachtige collectie van gebruiksvriendelijke producten voor allerlei decoratieve verftechnieken, die je meubel nét dat iets meer geven!

per pagina
 • champlain 500 ml
  champlain 500 ml

  CHAMPLAINChamplain is Fusion’s meest populaire neutrale kleur: een warme witte en diepe tint en gaat goed bij elke andere kleur

  € 27,95
 • ceramic-green 500 ml
  ceramic-green 500 ml

  CERAMIC GREENDit levendig groen past bij zuiver witte kleuren. Ideaal voor kleine projecten die je een fel kleurtje wil geven!

  € 27,95
 • cathedral-taupe 500 ml
  cathedral-taupe 500 ml

  CATHEDRAL TAUPEDeze neutrale taupe kleur, met een zeer lichte ondertoon van zacht lila, past bij vele andere kleuren. Een neutrale kleur, maar mét karakter!

  € 27,95
 • casement 500 ml
  casement 500 ml

  CASEMENTCasement is een neutrale warme witte kleur, die goed past bij werkelijk alle andere kleuren.

  € 27,95
 • buttermilk-cream 500 ml
  buttermilk-cream 500 ml

  BUTTERMILK CREAMButtermilk Cream is een warme crèmekleur

  € 27,95
 • bedford 500 ml
  bedford 500 ml

  BEDFORDBedford is een warm grijs, met een lichtgele ondertoon. Deze kleur gaat erg goed samen met Limestone, Ash en Fort York Red

  € 27,95
 • aubusson 500 ml
  aubusson 500 ml

  AUBUSSONEen zacht groen-geel, dat doet denken aan een peer. Ideaal als accentkleur! Aubusson lijkt, afhankelijk van het licht en de omgeving, groen-geel of geel-groen.

  € 27,95
 • ash 500 ml
  ash 500 ml

  ASHAsh is een zacht maar toch opvallend antracietgrijs. Voor wie zoekt naar ‘net geen zwart’. Een kleur met klasse!

  € 27,95
 • algonquin 500 ml
  algonquin 500 ml

  ALGONQUINIn de Fusion collectie is Algonquin erg populair. Een diep taupe dat van kleur verandert afhankelijk van het licht of de kleuren in de omgeving. Algonquin combineert met alles

  € 27,95
 • Cureiously Pink
  Cureiously Pink

  500 ml

  € 27,95
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Gustaviaans Vintage Homestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel