Fusion ™ Mineralen Acrylaat

 

 

 

 

 

Fusion Mineral Paint 

Matte glans - Ingebouwde beschermlaag – Uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid – Milieuvriendelijk.

De Canadese fabrikant van Fusion™, Homestead House Paint Company, maakt al 25 jaar milieuvriendelijke acrylverf, ook voor meubels. Na 25 jaar van aanpassen en bijsturen, ontwikkelden ze met Fusion™ een unieke formule.

Een spectaculair duurzame meubelverf: uitzonderlijke goede hechting, eenvoudig aan te brengen na minimaal schuurwerk vooraf, zeer milieuvriendelijke samenstelling, laag aan VOS.

Fusion™ is een 100% acrylverf met matte glans, vraagt slechts minimale voorbereiding en geen beschermlaag zoals wax of vernis!

De droogtijd van Fusion™ is ongeveer 2u. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is het nog niet uitgehard. De uitharding van Fusion™ duurt ongeveer 21 dagen. Zolang je je meubel de eerste drie weken voorzichtig behandelt, kan je het alvast gebruiken. Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid en waterbestendigheid ongeëvenaard, zonder dat een beschermlaag nodig is!

Wat is die minimale voorbereiding? Ontvet de ondergrond goed. Als je ondergrond glanzend is, neem dan 5 minuutjes tijd om de glans te breken met een schuurpapier. Dit geeft de verf meer grip om zich goed aan de ondergrond te kunnen hechten. Dit betekent niet dat je een halve dag met een schuurmachine aan de slag moet. Gewoon even de ondergrond ontvetten en dan even de tijd nemen om over het hele oppervlak te gaan met een schuurpapier nr 150-220.

Bij deze verf komt ook een prachtige collectie van gebruiksvriendelijke producten voor allerlei decoratieve verftechnieken, die je meubel nét dat iets meer geven!

per pagina
 • prairie-sunset 500 ml
  prairie-sunset 500 ml

  PRAIRIE SUNSETEen vrolijk warm geel! Levendig, maar nog zacht genoeg om met vele andere kleuren te combineren!

  € 27,95
 • limestone 500 ml
  limestone 500 ml

  LIMESTONELimestone heeft de gebroken witte warme kleur van natuurlijke kalksteen, en is prachtig bij blauwe en groene tinten.

  € 27,95
 • liberty-blue 500 ml
  liberty-blue 500 ml

  LIBERTY BLUEDit intense en koninklijk blauw is een ideale kleur om accenten aan te brengen!

  € 27,95
 • laurentien 500 ml
  laurentien 500 ml

  LAURENTIENLaurentien is een heldere blauw-groene kleur, soms ook wel een pastel genoemd, maar daarvoor is het nét te intens.

  € 27,95
 • lamp-white 500 ml
  lamp-white 500 ml

  LAMP WHITELamp White is een eerder koele, witte kleur, met een lichtgrijze ondertoon.

  € 27,95
 • inglenook 500 ml
  inglenook 500 ml

  INGLENOOKInglenook is een zacht blauwgrijs met een vleugje groen. Inglenook is het mooiste wanneer je het combineert met één van Fusion’s witte tinten. Afhankelijk van het licht, lijkt Inglenook blauw of eerder groen.

  € 27,95
 • homestead-blue 500 ml
  homestead-blue 500 ml

  HOMESTEAD BLUEHomestead Blue is een prachtig blauw met een ondertoon van grijs en appelblauwzeegroen. Het combineert mooi met diepe gele en rode kleuren en alle neutrale tinten.

  € 27,95
 • fort-york-red 500 ml
  fort-york-red 500 ml

  FORT YORK REDDeze levendig rode kleur is ideaal om accenten aan te brengen in een kamer met neutrale kleuren.

  € 27,95
 • damask 500 ml
  damask 500 ml

  DAMASKDamask is een oud roze of mauve. Deze kleur ziet er prachtig uit wanneer je ze aanbrengt over Chocolate of Coal Black en dan doorschuurt aan de randjes. Damask past ook goed bij neutrale witte tinten, grijsblauwe en…

  € 27,95
 • coal-black 500 ml
  coal-black 500 ml

  COAL BLACKEen absoluut pikzwart, prachtig als accentkleur.

  € 27,95
 • Chocolate 500 ml
  Chocolate 500 ml

  CHOCOLATEDeze diepbruine chocoladekleur is een prachtig warme kleur en een perfecte basis onder andere kleuren die je nog wilt doorschuren.

  € 27,95
 • Champness 500 ml
  Champness 500 ml

  CHAMPNESSChampness is een klassiek blauw dat doet denken aan zee, strand, mooie zomerdagen

  € 27,95
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2022 Gustaviaans Vintage Homestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel